Powered by Blogger.

Jeg ønsker meg.../ Right now I want...

Thursday, October 20, 2011

Det er vanskelig å ikke bli inspirert når man jobber i en møbel- og interiørbutikk og samtidig har kjøpt seg leilighet. Jeg pakker jo opp nyheter nesten daglig, og jeg får lyst til å handle. Ofte. Man må jo ta seg litt i skinnet, men det blir litt shopping allikevel, må jeg innrømme. Dette er hva jeg ønsker meg frem mot jul (og så er det jo en bursdag innimellom der også!) Alt er fra LIVING. Kjenner jeg går mer mot det klassiske med inspirasjon fra Frankrike, men fremdeles litt nostalgisk og rustikt. Deilig med litt mørkere og grå toner når det går mot vinter også:
Dette perfekte, rustikke etasjefatet forelsket jeg meg i med en gang jeg så det. Jeg vil ha det på kjøkkenet med dekorative artisjokker til vanlig. Det passer fint til ost og druer også, når jeg tenker meg om. Til jul vil jeg dekorere med grønt, juletrekuler og naturelementer.
Mongolske lammeskinn er de mykeste og godeste skinnene som finnes. Har lyst på et i sofaen. Og ett i senga. Og et i spisebenken. Og kanskje et på gulvet? Mmmm!!!
Drømmen er en spisestue med plass til seks personer. Elsker å be folk på middag! Helst skal gjestene sitte godt, og denne spisestuestolen har godt med plass til stumpen. Når vegger og gulv er på plass, skal jeg definitivt begynne å spare til disse!

Føler du at stilen din utvikler seg mot noe nytt i høst? Hva står på ønskelisten din akkurat nå? Tar gjerne i mot tips om flere fine ting som passer inn det klassisk-fransk-landlig-rustikke ;)

No comments:

Post a Comment