Powered by Blogger.

Rydder bodene og selger unna møbler og lamper

Sunday, April 14, 2013

Vi trenger plass i bodene våre, og selger derfor flere fine møbler billig! Møblene kan hentes sentralt i Oslo, send meg en mail på stine_johnsen_88(ætt)hotmail.com om du ser noe du liker :)

Gammelt slagbord i tre fra slutten av 1700-tallet, beina er kuttet slik at det kan brukes som sofabord. Praktisk romslig skuff under og én klaff. Bordet er originalt i fargen, slitt mørkbrunt. Dette bordet er veldig gammelt, og derfor noe ustødig, men supersjarmerende! SOLGT
Gammel, hvitmalt kommode i fargen Chi. Nydelig detaljer, som dreide bein, perlekant på skapdørene og ornamentert dekor i mørkebrunt lær rundt nøkkelhullene. Original nøkkel følger med. Bordplaten er noe ruglete/ujevn. SOLGT
To kjøkkenstoler i kurv med koksgrå bein, har stått på kjøkkenet, men ikke vært i bruk. En av stolene har et lite brudd i fletten oppe til høyre. Selges for 100 kroner/ stk.
To bordlamper, modell Capo- les mer her. Disse kan klappes sammen, så de kan sendes i posten. 100 kroner/ stk+ ev. kr 170 kr i frakt. Skjerm følger ikke med.

No comments:

Post a Comment