Powered by Blogger.

Konkurranse: Vinn eksklusiv, rosa støvsuger!

Wednesday, May 30, 2012

Electrolux lanserer nå støvsugeren UtraOne i den sjokkrosa ”Passionate Pink”. Denne støvsugeren lanseres i kun 50 eksemplarer i Norge. Jeg er nå glad for å kunne gi noe igjen til dere som leser bloggen min- så nå får jeg gi bort et meget eksklusivt eksemplar til en heldig leser!Electrolux UltraOne har blitt kåret til markedets beste støvsuger i mange forbrukertester, senest av Forbrukerrådet. Totalt har UltraOne testet best i 11 forskjellige land. Jeg har selv fått teste en, og den gamle støvsugeren må definitivt vike!

Her er noe av det jeg setter pris på med UltraOne etter å ha testet den: Myke hjul som ikke skader den nye parketten vår, selv ikke når den dras over dørkarmer eller runder hjørner. Den er også stillegående og har smart hekte på siden slik at slangen kan festes og den kan stå av seg selv. Kjempepraktisk når den skal oppbevares, spesielt når man ikke har så mye plass! Den har også andre smarte detaljer som håndtak på slangen og regulering av sugestyrken etter hva du skal rengjøre.

Vil du vinne? Da må du svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

Electrolux UltraOne er ekstremt stillegående,
men hvor høyt lydnivå er målt i dB?

Alternativ: 72, 75 eller 80 db.

Tips: Gå inn på Electrolux sine hjemmesider for å finne svaret!

Har du ikke blogg, legg igjen mailadresse slik at vi får kontakt med deg om du vinner! Vi trekker en vinner lørdag 16. juni.No comments:

Post a Comment